2021-04-27 07:44:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Vigyázz, nehogy túlságosan a lelkedre vedd mások gondjait!

Napi horoszkóp április 27-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint szerencsésnek mondhatod magad: a mai nap örömhírrel kezdődik, és amiben eddig bizonytalannak érezted magad, abban most végre bizonyosságra lelhetsz. Minden nehézség ellenére valahogy kezdenek jól alakulni a dolgaid. Kezdj valami újba!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Próbálnál harmóniát teremteni magad körül, ám a mai nap úgy alakul, hogy minden ilyen kísérleted valahogy kudarcra ítéltetett. Ne engedd, hogy a folyamatos változékonyság kibillentsen a helyzetedből. Ma minél alkalmazkodóbb vagy, annál jobban jársz.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kifejezetten vitatkozós kedvedben vagy mostanában. Jól érvelsz, de vigyázz, nehogy megbántsd azokat, akiknek olyan sokat köszönhetsz. Értékes felismeréseid lehetnek, csak figyelj egy kicsit befelé.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Váratlan ajánlatot kaphatsz, hirtelen nem is tudod, mit kezdj vele. Egyelőre semmit. Jobb, ha még alszol rá egyet, mielőtt kimondanád a döntést. A mérlegeléshez egy barát tanácsait is kikérheted. Vagy esetleg többekét.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Kimerítő napod lehet. Már megint túlvállaltad magad, a kérdés csak az, vajon megfizetik-e neked ezért a kellő árat? Vigyázz, nehogy kihasználásba menjen át a dolog. Már csak azért is, mert erőidet valami nemesebbre használhatnád.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Régóta halogattál valamit, aminek végre a végére járhatsz. A megoldás talán egyszerűbb és kézenfekvőbb is, mint remélted volna. A megtalálásában egy rokonod, talán a testvéred is a segítségedre lehet ma.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Végre elégedett lehetsz a teljesítményeddel. A munkahelyeden is megbecsülnek, és az otthonodban is szerető szívek vesznek körül. Kellett már ez a kis fellélegzés!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Újabban rettentően akaratossá váltál, és ezt sajnos egyesek nehezményezhetik. Amikor nem tudod keresztülvinni akaratodat, akkor sem szabad azonban békétlenkedned. A kívánság ma hamarabb teljesül, mint a követelés...

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nem tudsz titkot tartani, és épp ezért nehezen tűröd, ha mások igen. Pedig nem kellene megsértődnöd a titkolózás miatt, mert az vagy a te érdekedben történik, vagy valóban semmi dolgod nincsen vele.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Szerencsével járhatsz: kis kockázattal nagyot nyerhetsz. A mai nap különlegesen jó alkalmat adhat erre, de azért óvd magad már előre is a nagyobb veszteségtől.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Azzal kergeted mostanában az őrületbe a szeretteidet, hogy mindent az utolsó pillanatra hagysz, de akkor viszont kapkodsz. Ha most végiggondolod a terveid, akkor remek megoldásosokra fogsz találni.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Igen megértő és jó hallgatóság vagy, ezért egyre többen fordulnak hozzád panaszaikkal. Vigyázz, nehogy túlságosan a lelkedre vedd mások gondjait! Te nehezebben tudsz megoldást találni rájuk, és ma nem is igen fogadják meg a tanácsaidat!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: